overzicht2
1.2_Mijn-Stadstuin-mist_lr
1.3_stronk_lr
2.5_voorgerecht-met-oesterzwam-Vijfhuizen_lr
1.5_schimmel2_lr
pastei3
restaurants
3.2_tijd-om-te-oogsten_lr

VERKOOP

Containing Mushrooms levert oesterzwammen in Amsterdam en omgeving. 

De zwammen worden in stronkjes aangeboden. Zo blijven ze langer houdbaar.

Risotto, ragout, kroketten, soepen, ravioli, pasteitjes, omeletten, salades, bouillon, gedroogd tot poeder als smaakversterker, er is veel mogelijk met deze paddenstoel!

kringloop

 

 

restaurants

HORECA

Menig chef-kok is gecharmeerd van het sierlijke uiterlijk van de oesterzwam en verdeelt de stronken in kleinere trosjes en bakt deze in z’n geheel en serveert ze als bijgerecht op het bord. Mooi om te zien!

Maar de verfijnde, romige, vlezige smaak, en stevige bite, maakt de oesterzwam geschikt om een breed palet aan gerechten mee te maken: risotto, pasteien, ragout, soepen, pasta’s, omeletten, bouillon, kroketten, wokgerechten, lekker in salades, gedroogd tot poeder als smaakversterker, mooi als vleesvervanger, er is veel mogelijk met deze paddenstoel!

 

2.3_winkel2

WINKELS

De oesterzwammen worden bezorgd in kratje. Ze zien er prachtig uit en blijven verrassend lang goed, uw klanten zullen dat waarderen! De oesterzwammen zijn verdeeld in kleine stronkjes zodat de klant makkelijk de juiste hoeveelheid kan pakken en afwegen.

 

pizza

VERKOOP

Wij leveren oesterzwammen aan bedrijven en instellingen, horeca en winkels in de omgeving van Amsterdam. Heeft uw kantoor of bedrijf veel koffiedik  en u kunt verse oesterzwammen in uw bedrijfsrestaurant verwerken dan is een kringloop mogelijk.

De zwammen worden in stronkjes aangeboden. Zo blijven ze langer houdbaar.

Risotto, ragout, kroketten, soepen, ravioli, pasteitjes, omeletten, salades, bouillon, gedroogd tot poeder als smaakversterker, er is veel mogelijk met deze paddenstoel!

kringloop

KRINGLOOP MAKEN

Wilt u het koffiedik van uw bedrijf een circulaire bestemming geven en ziet u graag dat de lunchgerechten van uw bedrijfsrestaurant met verse oesterzwammen worden bereid, dan kunt u overwegen samen met ons een kringloop met koffiedik en oesterzwammen te starten.

Wij komen met regelmaat langs om koffiedik op te halen en oesterzwammen te bezorgen zodat u altijd van deze heerlijke paddenstoelen kunt genieten.

Door met Containing Mushrooms samen te werken zorgt u ervoor dat uw koffiebonen ten volle worden benut. U gebruikt niet meer alleen die paar procent voor uw kopje koffie, maar het volledige gruis waar de oesterzwammen razendsnel op groeien.

restaurants

HORECA

Menig chef-kok is gecharmeerd van het sierlijke uiterlijk van deze paddenstoel en verdeelt de stronken in kleinere trosjes en bakt deze in z’n geheel in de pan en serveert ze als bijgerecht op het bord. Mooi om te zien!

Maar de verfijnde, romige, en vlezige smaak maakt de oesterzwam geschikt om een groot palet aan gerechten mee te maken.

 

2.3_winkel2_lr

WINKELS

De oesterzwammen worden bezorgd in kratjes en zien er prachtig uit. Uw klanten zullen dat waarderen! De oesterzwammen zijn verdeeld in kleine stronkjes zodat de klant makkelijk de juiste hoeveelheid kan pakken en afwegen.