WERKEN BIJ 

Vind je Containing Mushrooms een leuke organisatie en zou je vrijwillig bij ons aan de slag willen? Of wil je ervaring opdoen om meer kans te krijgen op betaald werk? Meld je aan, we kunnen zeker hulp gebruiken, er is van alles te doen!

Elke week mengen we het koffiedik met een aantal ingrediënten en vullen plastic zakken hiermee. Elke dag wordt er geoogst, de oesterzwammen worden in kratjes gewogen. Regelmatig vervangen we de zakken in de kweekruimtes en moeten de oude afgevoerd worden. De kweekruimtes moeten goed schoon blijven, en de hele kwekerij natuurlijk ook. Als je een technische inslag hebt kan je onderhoud plegen o.a. aan het klimaatsysteem, verder zijn er allerlei klusjes te doen.

Mail naar info@containingmushrooms.nl, dan bekijken we de mogelijkheden.

kratten

WERKEN BIJ CONTAINING MUSHROOMS 

Vind je Containing Mushrooms een leuke organisatie en zou je vrijwillig aan de slag willen? Of heb je behoefte om ervaring op te doen om meer kans te krijgen op betaald werk? Meld je aan, we kunnen zeker hulp gebruiken en er is van alles te doen!

Elke week mengen we het koffiedik met een aantal ingrediënten. Ook moeten de zakken gelabeld en gevuld worden met koffiedik. Er wordt elke dag geoogst en de oesterzwammen worden in schone kratjes gewogen. Regelmatig vervangen we de zakken in de kweekruimtes en moeten de oude afgevoerd worden. De kweekruimtes moeten goed schoon blijven, en de hele kwekerij natuurlijk ook. Als je een technische inslag hebt kan je onderhoud plegen o.a. aan het klimaatsysteem, verder zijn er allerlei klusjes te doen.

Mail naar info@containingmushrooms.nl, dan bekijken we de mogelijkheden.